povrtni kolutovi


melitin tanjur
Brzinski postblagdanski veganski ručak

POVRTNI KOLUTOVI

6 kolutova

trajanje pripreme 45 min.

POTREBNO:

1 pakiranje smrznutog povrća za francusku salatu (450g)

5 cvjetova cvjetace

2 žlice krumpir pirea u prahu

1/3 šalice integralnog pšenicnog brašna

sol

biber

korijander

začini po želji

mljevene zobene pahuljice

maslinovo ulje

PRIPREMA: Povrće se skuha na pari, a zatim se 2/3 usitne štapnim mikserom.

Dodaju se začini, kumpir pire u prahu i brašno.

Od dobivene se mase oblikuje ploča debljine 1cm na masnom papiru te se izrezivačem za krafne režu kolutovi koji se uvaljaju u zobene pahuljice i stave peći u pećnicu na 200C 20-tak minuta.

Ja sam ih suprugu poslužila s veganskom majonezom, Sambal Oelekom, tofuom i veganskim kulenom.

Dobar tek želi vam Melita!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s