chips od raštike


482563_10151957310362199_1052150641_ngh

Moja najdraža kuma, Arijana Dojčinov mi je dala ideju i zarazila me zelenim čipsevima! Hrskavi, tope se u ustima, bolji od krumpirovih 100 puta! Kuma ih radi od kelja, ja i od raštike, volim te  kumili!

POTREBNO:

raštika

 sol

maslinovo ulje

PRIPREMA: raštika  se opere, natrga na komade veličine 2-3 cm, iscentrufugiraju u centrifugi za salatu. Posipa se solju, maslinovom uljem i promiješa.

Stavi se na papir za pečenje i peče na 150C s uključenim miješanjem zraka dok rubovi ne posmeđe. Pazite, brzo izgori !!
Ovo je nešto božanstveno…

Hrskavi pozdrav od Melite iz kuhinje ispod duge

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s